Emma K. Bergstrom

Livet och så
P3 Dokumentär spelas i hörlurarna och det smuttas på kaffe. Jag har druckit så mycket kaffe på sista tiden att det faktiskt skrämmer mig. Men än så länge kan jag gå dagar utan kaffe, får ingen huvudvärk eller så. Men jag gillar känslan av att dricka kaffe, att gå till cafeet för att köpa en kopp. Det är småsakerna som gör vardagen!
 
På tal om vardagen - den har varit ganska svår den senaste veckan. Vi har haft väldigt varma grader (30 grader och uppåt) vilket har resulterat i lite sömn. På nätterna har vi haft 25 till 27 grader och vi har ju inte lyxen med en AC. Fick bli en fläkt.. 
 
Immigrationsverket hörde av sig och meddelade att jag hade tre dagar på mig att få fram specifikt bevis om mig. Bevis som jag behövde få skickat från Sverige till Nya Zeeland på tre dagar. Så jag behövde sitta i många och långa samtal med folk i Sverige och sedan Immigrationsverket här i Nya Zeeland. Det har varit otroligt stressigt, MEN min ansökan är nu i full rullning och nu får vi hoppas att det går som det ska! 
 
Bilen har varit på verkstad den här veckan. Tyvärr kunde verkstaden inte erbjuda oss en lånebil så vi har åkt kommunalt till jobbet tre dagar i rad. Det är inte så farligt, problemet har varit att tågen har varit inställda eller försenade. En tropiskt orkan flög över oss igår och det var läskigt. Mycket vatten, orkanbyar på över 40 meter per sekund. Och så ska man ta sig hem kommunalt. FYYYYY vad hemskt det var. Tur att bilen är tillbaka nu!
 
Jag har börjat läsa Harry Potter serien också!!
 
 
 
Idag kommer en kompis från Sverige och hälsar på. YEEEEY!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress