Det är ju inte lätt när det är svårt

Det känns verkligen som höst i luften. Svala temperaturer och dagarna blir kortare och kortare. Jag personligen tycker att det ska bli väldigt skönt med höst - jag har insett att jag har samlat på mig en hel del olika jackor perfekta för hösten! Tyvärr lär vi nog inte få uppleva så mycket höst i och med vi är alla i "lockdownn" här i Nya Zeeland.
Vi får gå på promenader såklart och vi kan handla mat, men att socialisera sig med vänner (eller främlingar för den delen) är förbjudet just nu. Och hur många promenader kan man gå på varje dag egentligen innan man blir helt galen? 
 
Och det är så jag har börjat känna mig - inte riktigt galen men deprimerad börjar jag bli. Det blir svårare och svårare att gå på promenader för att helt plötsligt orkar jag inte. Jag har insett att jag måste övertala mig själv att gå på promenader. Förut, innan denna lockdown, var promenader ett sätt för mig att slappna av och ett sätt att skringa tankarna. Nu är det mer en "syssla", ett måste så jag kommer ut ur huset. Jag vet inte, det är nog lite svårt att förklara, men jaja... 
 
Min chef gav hela teamet ledigt idag också. Det har varit väldigt stressigt de senaste tre veckorna då vi sakta men säkert närmade oss slutet av det finansiella året (31 mars) och en pandemi. Så chefen ringde alla igår och meddelade att vi kan ta ledigt idag. Jättesnällt av henne, fast ja, vi är ju hemma ändå. Oavsett. Non-stop... Men tacksam var jag. 
 
har sett en hel del monarkfjärliar flyga omkring på sista tiden, det har varit ganska nice att se