Booster shot och andra grejejer

Det är fredag morgon i Wellington, Nya Zeeland och jag har precis kommit hem från apoteket. Vi tog den tredje sprutan mot Covid. Betyder det att man kan börja leva och ha kul igen? Jag ska nog inte säga så mycket - vi har haft det ganska så bra i Nya Zeeland sedan pandemin började. Tyvärr har Omicron tagit sig in i landet oci vi har nu över 27 000 aktiva fall i samhället. "Det är som det är och det blir som det blir"... Och Ryssland attackerade Ukrania häromdagen. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Det här suger. Världen behöver inte det här - inte nu, inte sen, inte någonsin.
Gårdagen spenderades ganska mycket Online, följde nyheterna. Vi fick dock en timmes paus, vi tog Potato till hennes "off lead course". Hon är döv och är defintivt stjärnan i klassen. Hon "lyssnar", följer instruktioner och man känner sig väldigt stolt över henne. Så det var något kul med gårdagen, även om det varade endast i en timme..
 
Dagen kommer spenderas hemma. Antagligen städa och tvätta lite kläder. Jag kanske klämmer in ett träningspass också. Vi får se hur jag mår under dagen - vettefan hur kroppen kommer reagera efter den tredje sprutan mot Covid.