Glad Påsk

Den här veckan har varit så lång!  Även om jag bara jobbade tre dagar den här veckan, så har det nog varit den längsta veckan i mitt liv? Jag sa upp mig från jobbet den tionde och varje dag sedan dess har känt som en evighet! Jag är så taggad på vad som komma skall! Det ska bli så kul att göra något annat, att få lära mig något nytt! Det känns som om jag äntligen kommer någonstans med mitt liv. Ända sedan jag flyttade till Nya Zeeland har jag känt att jag varit ”så långt efter alla andra” om ni förstår vad jag menar? Jag vet att man behöver många gånger börja om från början när man flyttar till ett annat land och det var något jag behövde göra. Jag var redo för det också när jag flyttade hit, men vissa dagar kändes det som om jag inte var framgångsrik, hade ingen inspiration i mitt liv. Men nu börjar jag bli ganska glad igen!

Så vad har hänt sedan sist? Jag hade en hejdå-middag med jobbet. Det blev curry och en hel del vin. Dagen efter var inte lätt. Jag mår väldigt lätt dåligt, lider konstant av illamående och att lägga på att man är bakis som fan också? Nepp. Aldrig igen.

Jag har gått på många promenader med hundarna också. Vi har haft skinande sol (förutom påskhelgen dårå) konstant så jag har gjort vad jag kan för att få in så mycket D-vitamin som möjligt. Vem vet när den kommer tillbaka? Ni vet, Winter is coming…