Emma K. Bergstrom

Tagga tagga körkort!

Igår var jag lite smått awesome och tog körkort. Känns riktigt bra faktiskt! Ett sån otrolig lättnad. För det här med körkort har varit aktuellt att ta i typ två år nu. För så fort jag blev 16 var det dags att börja träna inför detta prov. Och nu är det avklarat. Så jävla avklarat! Aaaah!

Senare på kvällen gick jag ut med några vänner. Det var as kul och hur mycket människor som helst på klubben.

Äckligt det ser ut!

Börjar ju sent idag vilket innebär att jag måste fixa egen lunch. Jag hatar (notera: hatar) att laga mat. Jag blir aldrig nöjd med resultatet och det tar alltid sån jädrans tid.

Så idag ska jag värma på lite potatismos från gårdagen och steka kasseler. Jag har aldrig stekt kasseler förut, så detta ska bli intressant!

Sleep tight
Jag har en stor klump i magen som vägrar försvinna. Så känner att det är dags att försöka stänga av hjärnan ett tag och bara sova. Det jobbiga är att jag kan typ inte sova om jag är stressad. Jag brukar vakna med jämna mellanrum och tro att jag försovit mig, missat en dag eller glömt att göra något. Brukar vakna upp mest förvirrad helt enkelt.
 
Hittade en söt bild på Nebbo från dagen då vi hämtade honom. Fy vad liten han var! En liten valp på 8-9kg (minns inte riktigt exakta) med öron som hängde. Nu väger han det dubbla! Han är uppe i 20kg snart. Herregud vad fort det har gått. Kan han inte vara liten ett litet tag till..? ♥
 
Min hand ser cp ut..