Photobomb of lately

Jag och Liam åkte till Te Papa (museum i Wellington) härom dagen. Kollade på deras favoritutställning om första världskriget!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade en bok om "Skandinavien". Bara jag som missat att Tallinn tillhörde Skandinavien och när blev Tallinn ett land??
 
 
Babyshower i Te Puke. SJukt dålig på att ta bilder där, sorry!!
 
 
Dessertroad på väg upp
 
 
 
 
En skylt och en gul bil. Just because
 
Bilder | | Kommentera |

Bakslag

Det har varit så mycket att göra, non-stop pappersarbete. Jag fattade att det skulle bli relativt mycket pappersarbete, jag menar jag har ju flyttat till Nya Zeeland. Självklart kommer det vara mycket pappersarbete, men såhär mycket?! Jösses. Vi har drunknat i papper, allt från visumrelaterade grejer till skatteverket. När man också känner att man klarat av en sak, då ringer någon kostymnisse och säger att de behöver mer papper. Jag har nu fått ett snällt mail från IRD (Nya Zeelands version av skatteverket) där det står att det saknas dokument för att avslutna min ansökan. Dokument som IRD-kontoret sa tidigare till mig att det "inte var nödvändigt". Det är ofta som en sak sägs för att senare visar det sig att det inte alls stämde. All den här skiten har tagit så mycket energi, jag är helt utmattad. Jag har haft sömnsvårigheter ända sedan jag kom till Nya Zeeland. Listan av allt som behövs göras blir aldrig mindre. 
Visumansökan är inskickad. Så nu väntar jag. Antagligen i en månad innan jag får veta om jag får stanna eller inte. Jag vill  bara få ett godkänt visum, ett godkänt IRD-nummer och ett jävla jobb. Hur svårt ska det vara?
 
 
Tankar | | Kommentera |

I'm singing in the rain

Jävla piss, det har regnat konstant i två veckor nu. Så jävla tråkigt. Finns inte så mycket att göra då, så vi har mest bara chillat här hemma. Jobbat ganska mycket med visum processen har vi också gjort. Ta kort på sms-konversationer mellan mig och Liam, ända från början av november. Skriva ut bilder på oss, se till att vänner, familj och andra officiella personer kan intyga att vi faktiskt är ett par. Suck. Mycket att göra. Det är faktiskt så myckedt att göra att man inte orkar göra någonting alls, förstår ni?
 
Vi har ett kök som fungerar också så Liam har lagat en massa mat. Äntligen! Jag har hjälpt till, fast från tvsoffan ;)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp