Stockholm, Sverige

Idag är vi tillbaka i Te Puke efter tre veckors uppehåll. Man känner sig lika välkommen som förra gången och att vara här känns så bekant. Vi skämtar och har oss med alla som om vi var gamla vänner, något som vi har kommit att bli. Jag känner mig ändå väldigt rastlös. Den senaste veckan när jag och Sofia utforskade saker har varit så bra. Vi har festat med andra backpackers, hoppat från ett plan, sett underbara landskap och bara varit. Nu ska vi vara i Te Puke ända till januari och just nu känns det jobbigt. Jag vill vidare, nu! Jag har inget tålamod till allt väntande. Jag vill checka av Hobbiton (som för övrigt bara hade platser kvar till början av januari, så vi får vänta ända tills dess), jag vill se sydön, hänga i Wellington och sen bara åka till nästa land för att sedan åka hem. Min hemlängtan är ständigt brutal. Jag vill komma igång med mitt liv. Det här resandet har gjort att det känns som om mitt liv bara är på paus och nu vill jag trycka på start-knappen. 
Tankar | | Kommentera |

Fallskärmshoppning

God morgon! Ett bra tag sedan jag tog mig tid att skriva något på den här bloggen. Mitt fulla fokus är självklart att resa men att försöka hålla min och Sofias gemensamma blogg vid liv. Jag rekommenderar alla att gå in där och följa vårt äventyr - http://nouw.com/nztrotter 

I skrivande stund sitter jag på vårt hostel och har precis käkat frukost. Jag åt en skål med världens godaste müsli med banan och mjölk. Så gott! Älskar frukost. Definitivt den bästa måltiden på dagen, by far! Jag gillar livet på hostel faktiskt. Vi får äta vår egna lagade mat, även om vi endast kökat nudlar de senaste dagarna. Man lär känna så många nya människor och vi har definitivt fått vänner för livet. :-) 

Än så länge är Taupo min favoritstad. Det är verkligen ett ställe för turister och det finns så mycket att göra här! Jag och Sofia hyrde cyklar en dag och cyklade runt. Och igår hoppade vi fallskärm. Jösses. Kalla oss galna eller vad ni vill, men det var så grymt! Jag älskade det! Det är definitivt något jag kommer göra igen i framtiden, GARANTERAT! 

Gå in på vår gemensamma blogg för att se bilder från fallskärmshoppningen - http//nouw.com/nztrotter
Nya Zeeland | | Kommentera |
Upp