Emma K. Bergstrom

Man har ju inte samma stamina som förr
Söndag idag och vi har haft en så otroligt varm dag idag. Alltså, äckligt varm. Luftfuktigheten har varit jättehög, påminde mig om när man går in i Aquaria på Djurgården och det finns en regnskogsection. Så kändes det. Det var "bara" 25 grader iag men det kändes som 45 och nu överdriver jag inte.
 
Idag har jag varit ledig. Började morgonen med att laga lite frukost åt Liam och sen låg vi i sängen ett tag.Liam åkte iväg till jobbet vid elva och jag mötte upp en kompis. Vi käkade nachos och tog sedan en kopp kaffe. Det var jättetrevligt Hon ska gifta sig snart också och en möhippa för henne är runt hörnet så det ska bli as kul att gå på det! Jag har aldrig varit på en möhippa förut, ännu mindre ett bröllop. Så taggad! 
 
Begav mig till simhallen och simmade en massa frisim. Jag brukade simma när jag var yngre och det var så kul. Jag älskar att simma. Borde inte ha slutat. Tur att simhallarna inte försvann hha. I alla fall, trött blev jag. Satan i gatan vad trött jag blev. Och att jag inte kan simma 32 längder frisim längre utan problem var blä! Bröstsim i lugnt tempo, inga problem, kan simma 40 längder. Men så fort huvudet måste vara under vatten mellan varje andetag? Nja, då går det inte lika bra. Jag ska dock fortsätta och jag ska bli bra igen! 
 
 
Bara lite uppdatering
Jösses. Om det är en sak jag inte får göra så är det att sova längre än till klockan nio på morgonen. Jag blir så otroligt trött och seg av att sova in för länge. Tur att man piggnar till relativt mycket med en mysig dusch och en kopp kaffe, haha.
Förutom att jag är väldigt trött så är allt bra med mig. Jag är ledig idag och har inget speciellt inplanerat. Jag och Liam ska till simhallen ikväll (YES, bästa jag vet!) och det ser jag väldigt mycket fram emot. Jag åkte till simhallen tidigare i veckan och det var så skönt. Att vara i vattnet och bara simma är verkligen mitt "safe place". Jag älskar det, jag blir så lugn av det och det om något är vad jag behöver just nu. Jag har varit stressad på sistone, mer än vanligt. Det är mycket som pågår nu med visumansökan. Jag försöker inte tänka så mycket på det, försöker bara att göra det jag kan. Det är ju mycket som sitter i andra personers händer, vilket skrämmer skiten ur mig MEN det finns ingenting jag kan göra. Då kan jag lika gärna bara försöka ta det lite lugnt. 
 
Veckan har för övrigt varit bra, om något lång. I fredags förra veckan gick jag ut med tjejerna från jobbet. Vi "åt" middag (maten kom men vi sjöng karaoke istället), drack alldeles för mycket och hade hur kul som helst. Liam hämtade upp mig vid midnatt och lagade mat till mig. Haha jag behövde det, vettefan hur jag hade mått om jag inte hade fått i mig lite mat natten innan. Jag var väldigt bakis på lördagen och grädde på moset  var jag tvungen att jobba! Vi tjejer på jobbet var mer än slitna. 
 
Kom hem från jobbet på lördagen och fick för mig att dricka rosevin med hushållet. Blev väldigt full (igen) och lördagskvällen blev bara jobbig. Fylletjafs och bara piss. Så på söndagen var jag så jävla sliten och ville bara sova bort hela dagen. Äsch, allt var jobbigt. Men det löste sig. Behövde bara få sova, mycket. 
 
Jaja, idag är det fredag och life is good. Jag har fått heltid på Decjuba, har jag sagt det? Det gör mig väldigt glad! Det är faktiskt ritkigt kul på jobbet. Jag gillar mina kollegor, jag älskar kläderna och det är mysigt att vara i CDB. Just nu känns det rätt.