Här mår jag bra och nu har det gått ett år .....

.... sedan vi köpte vår husbil! Husbilen är fortfarande inte riktigt klar. Vi måste fortfarande installera vattendunkar så vi har vatten. Det skulle vara så najs att kunna använda rinnande och varmt vatten när man fixar disken osv. Men snart så! 
 
Men vi har använt husbilen relativt flitigt. Liam hade en hel del event att gå på i mars så då tog han med sig husbilen och kunde lätt ta sig "hem" när det var dags att gå och lägga sig. Han tyckte att det var perfekt, så det är ju skönt att veta att än så länge ångrar vi inte köpet. 
 
Nu i helgen var vi faktiskt och campade med några vänner. Vi har varit på den campinplatsen flera gånger förut och vi kände att det var dags att ge sig ut innan vintern slår till. Vädret skulle vara bra (och det var det) så vi tog chansen och körde dit. Campingplatsen (Putangirua Pinnacles Campsite) ligger ungefär en och en halvtimmes bilresa från Wellington. Det finns en hel del vandringsleder vid campingplatsen och inte långt därifrån kan man se nordöns största sälkoloni! Vi åkte dit på söndagen och det fanns hur många sälbebisar som helst. Det var så mysigt! 
 
våra kompisars hund, kaiser
 
solnedgång
 
påväg till sälkolonin