Beach 2015, hej hej

En väääldigt god morotskaka. Jag minns den så väl..! 

Jag har bestämt mig. Bestämt mig för att äta nyttigare, träna mer, fokusera på skolan och spara så mycket pengar jag kan. Alla dessa saker som jag nu tog upp är saker som jag har extremt svårt med. Jag har en grej för socker i överflöd, jag är lat, blir lätt distraherad av annat i livet och har jag pengar gör jag mig gärna av med dem. Nu ska det dock ändras. 
Jag är ändå inte helt hundra på hur jag ska gå till väga för att jag ska bli helt nöjd. Med onttyigheterna trappar jag bara ner, men slutar inte helt. För det, mina vänner, är omöjligt för mig. Jag skulle även gå emot min filosofi här i livet "ät vad du är sugen på. Fuck diets". 
Tja, träna det är bara att göra. Jag och min syster tänker komma iväg minst två gånger i veckan. MINST! 
Fokusera i skolan bör gå relativt bra men att spara pengar.. Det är där skon klämmer. Jag ska nog göra en deal med mig själv; högst 1000kr på personkontot varje månad. Boyah 

Och anledningen till rubriken; 
Rom byggdes inte på en dag. 
Allmänt, Tankar | | Kommentera |

Höstmys

Väldigt många blir deppiga på hösten, mig inkluderad. Så tänkte jag "det måste väl ändå finnas något bra med hösten?" och vet ni? - Det finns det! 
 
höstfika är ju bara bäst
 
man kan använda mysiga sockor utan att svettas som en gris
 
löven får vacker färg
 
höstmodet är det finaste modet
 
halloween!
 
mysigt regn!
 
alla bilder är från wehearit :)
 
 
 
Bilder | | Kommentera |

Happy Monday

tummen är uppe såklart!

Häjsan på er! Vilken dag man har haft idag (fäst nää..). Jag började åtta imorse, vilket som innebär att jag måste åka hemifrån 06:40. Alltså, INNAN KLOCKAN SJU. Det är bland det värsta jag vet. Jag har alltid sett mig som en mer eller mindre morgonmänniska, men att gå upp innan har slagit sex och sedan åka iväg innan sju? Sorry, but that ain't working. 
 
Föreläsningen rullade på relativt bra, om man dvs. tar bort de första 45 minuterna då jag somnade till hur många gånger som helst. Jag somnade till en gång medan jag antecknade det läraren sa. Hur är det ens möjligt? Jag köpte mig i alla fall en stor latte under pausen och efter det gick allt jätte bra. 
Vi hade sedan ett seminarium där vi skulle diskutera två c-uppsatser som vi har läst. Herre vad jag har saknat att diskutera under skoltid. Det är alltid så intressant att höra allas åsikter och det är även kul att få dela med sin av ens egna. :) 
 
Jag har en tenta nästa vecka, så den här veckan kommer jag fokusera stenhårt på det. Jag får inte misslyckas på tentan. Förstå vilken depression jag skulle hamna i då? Mindre kul. 
Vardagen | | Kommentera |
Upp