I väntan på bättre tider

God morgon! Första december idag och Liam och jag ska mysa med lite Gubben Petsson och Tomtemaskinen ikväll. Jag har som tradition att kolla på julkalendern varje år, i alla fall Petsson. Definitivt min favoritkalender! Hoppas Liam finner den någorlunda rolig! Kanske är lite svår att se charmen med det om man inte växt upp med den, men men!
Just nu är jag på väg till jobbet. Står och väntar på bussen. Jobbar heldag idag så slutar klockan fem. Efter det är planen att jag ska till simhallen och simma några längder. Har inte varit där på två veckor då jag varit ganska så förkyld. Men nu är det dags igen!

 
Vardagen | | En kommentar |

Imorgon är det december!

Whadaup guys? Onsdag idag och jag har varit ledig. Lite jobbigt är det, haha. Var ju ledig hela helgen inklusive måndagen, jobbade tisdag och nu är jag ledig igen. Jösses. Idag har jag städat vardagsrummet, organsierat lite osv. Ganska mysigt. Väldigt lugn dag. 
 
Nu ska jag till stan för ett personalmöte med jobbet. Ska få träffa hela gänget så det ska bli kul. Peace out. :) 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

If I don't do laundry today, I'll buy new clothes tomorrow

Tisdag idag och jag är hemma "själv". Sofia och Tom är visserligen hemma men Liam är i Auckland i natt så jag får sova själv. Usch, det känns jättejobbigt. Det här blir första gången jag sover själv en hel natt i den här sängen. Jösses, tänk om det blir en jordbävning i natt!? Nej så får jag inte tänka. Jag tänker faktiskt vara lite busig och ha Stubby i sängen i natt. Berätta inget för Liam.
 
Dagen då? Den har varit jättebra! Jag har idag jobbat första dagen på mitt nya jobb. Jag har fått en tjänst på ett klädföretag som heter Decjuba. Jobbade från 8 till 16 idag mitt i stan så idag blev det kollektivtrafik till jobbet. Liam skjutsade mig till jobbet imorse så tog jag tåget. Fick åka buss hem sen vilket var intressant. Visste ni att på bussarna i Wellington står det ingenstans vilken som är nästa busshållplats? Busschauföffren ropar inte ens ut vad nästa hållsplats är, så det är verkligen at gissa sig fram. Det gick bra för mig idag dock. Imorgon ska jag tillbaka för ett personalmöte! Det ska bli kul! 
Jag trivs jättebra på nya jobbet. Jag har en massa kollegor som skämtar, skrattar och är hjälpsamma. Kunderna är mysiga och alla kläder är sååååå najs att titta på! Och känna. Och köpa.. Vi har ganska bra personalrabatt så jag är nöjd. Så i det stora hela har dagen varit aaaaaaaaawesome! Saknar bara Liam ♥
 
 
Vardagen | | Kommentera |
Upp