Sömnsvårigheter

God morgon! Klockan är 06:02 här borta på andra sidan jorden. Jag har varit mer eller mindre vaken sedan 02 imorse. Skjut mig lite... Jag är med andra ord väldigt jetlaggad. Jag hoppas att det går över snart för att vara vaken med tuppen när man är på semester är inte idealt. Det suger också att det är lördag och det innebär att supermarkets öppnar inte förrän om två timmar. Så jag kan inte ens gå iväg och köpa frukost.. Suck. Jag får i alla fall se solen gå upp! 

Första dagen i Auckland har varit bra. Vi har gått och gått och till sist insåg vi att vi gått Auckland runt på bara förmiddagen, hm. Det är alltså en väldigt liten stad det här. Jag ser bara fram emot nu att få hoppa in i bilen och köra ut mot landet! 


Allmänt, Nya Zeeland | | Kommentera |

In Hong Kong!

Hej! Jag sitter på flygplatsen i Hong Kong och väntar på att flyget till Auckland ska gå. Vi har ca fem timmar att fördriva här och vi har börjat med en välbehövlig fika. Flyget hit gick jättebra. Tog oss 11 timmar och 40 minuter. Jag sov ändå åtta timmar så resan gick smärtfritt. "God" middag fick vi, höh. Tog en tugga och sen fick det va. Frukosten var dock jättegod! Åt ägg, potatis, yoghurt och en macka med jordgubbsmarmelad på. Min typ av frulle! Det var också sjukt bra filmer på planet hit. Jag såg visserligen en, men nöjd var jag. :) 

Glöm inte att läsa min och Sofias gemensamma blogg - http://Nouw.com/nztrotter 


Menyn


Har det kul på planet 
Nya Zeeland | | Kommentera |

It's time

Hej! Jag ligger för tillfället i min säng och försöker varva ner efter den här intensiva, men roliga, månaden. Jag har både varit långt ner i söder i Sverige och även varit uppe i norr. Har bakat in en eftermiddag med Grotesco-gänget, druckit alldeles för många drinkar under en kväll, varit på bio, ätit middagar, träffat en hel del vänner och dansat så att jag har haft ont i kroppen efter. Jag har haft det så jävla kul! Fan vilken bra månad oktober har varit än så länge! 

Nu försöker jag förbereda mig mentalt inför morgondagens äventyr. Imorgon går flyget mot söder och tvärsöver jordklotet. Vad jag och Sofia egentligen kommer göra där nere vet vi faktiskt inte. Vi ska bara försöka att vara ett tag, göra det vi känner för så länge pengarna räcker. Det har varit mycket känslor som har cirkulerat runt i mig och det har gjort mig alldeles matt, men samtidigt väldigt tacksam. Jag blir så glad över alla vänner och familj jag har som har bidragit till den här känslostormen. Men nu är det dags att lämna den hemma - let's go kiwi!
Nya Zeeland | | Kommentera |
Upp