29 september 2017

Poopie & I

Allmänt

God morgon! Samtidigt som jag sitter här och skriver försöker jag göra mg i ordning inför ytterligare ett arbetspass. Av någon anledning fick jag för mig att ha kjol på mig idag trots att det vräker ner utanför. Eeeeh. Men men. Får ha på mig en extra tjocktröja helt enkelt. 
 
Stubby sitter här bredvid mig och villl gosa. Tyvärr så finns det ingen tid för det idag! 
 
 
 

28 september 2017

Beach and other stuff

Allmänt

Eftersom jag har blivit schemalagd att jobba hela helgen har mitt jobb faktiskt gett mig både igår och idag ledigt! Så för första gången på ungefär sju månader (om man räknar bort min semester) har jag två dagar i rad ledigt! Igår när jag skulle sova hade jag typ ångest över att jag inte skulle behöva gå till jobbet dagen efter (idag alltså). Hur sjukt är inte det? Lite tråkigt är det ju att ingen jag känner har ledigt såhär mitt i veckan men det är väl lika bra med tanke på att jag har en uppgift som måste lämnas in på måndag. Jag är i stort sett klar med den (YES) men jag ska bara be Liam hjälpa mig att fixa layouten. 
 
Idag har vi haft skinande sol och jag påbörjade morgonen med att plugga utomhus! Det var så länge sedan man kunde sitta ute utan att frysa. Jaaaa, snälla ge mig lite värme nu! Och eftersom det var så fint väder tog jag Stubby till stranden. Jag mumsade på en McFlurry också!
 
 

27 september 2017

Study time!

Vardagen

Mitten på veckan och jag ska spendera dagen med att plugga! Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag har ju inte pluggat sedan jag fick för mig att läsa Turismvetenskap under 2013 och det var ju ett bra jävla tag sen (vart tog all tid vägen på tal om det?!). Jag har mina dyra böcker här, redo att börja läsa och samtidigt kolla på en föreläsning online. Jösses. Sen måste jag nog börja planera beställning av nästa kurs böcker. Det tar cirka två till tre veckor att få böcker från Bokus till Nya Zeeland och det är ganska mycket tid som man kan förlora pga det. Varför flyttade jag så långt bort kan man undra... 
 
Än så länge har dagen varit bra. Jag vaknade vid åtta och så åkte jag och Liam iväg till ett cafe och åt lite frukost. Liam börjar inte förrän klockan elva idag så vi hade gott om tid att bara ta det lugnt. Jag kom hem och tog hundarna på en promenad. De var så glada så! 
 
trött och osminkad men redo för att lära mig saker!