Tillbaka till det vanliga

Söndag idag och jag har klarat av min första arbetsdag tillbaka efter en vecka "sjuk". Det gick bra. Jag kan inte lyfta några lådor eller dylikt, men det gör inget - får helt enkelt använda mig av kollegorna ;) Det var även en bra dag säljmässigt så det var ännu roligare!
 
Nu på kvällskvisten har jag moppat golvat då Floki tyckte det var en rolig idé att leka med vattenskålen helt plötsligt. Jag tror att hon är understimulerad. Får ta tag i det.. 
 
Det som väntas på agendan nu är att gå shoppa lite smink från Sephora. Jag har börjat tycka att det är ganska roligt med smink osv. Men känner att jag måste uppdatera sminkväskan! Ska se om jag kan hitta något nice. Tyvärr blir det alltid så jädrans dyrt... 
 
lekte med laptopens kamera... den är ju ganska sidårdäääääär
 
Vardagen | | Kommentera |

Opererat mig!

Hej! Ett tag sen, igen!!! Men den här gången har jag en ganska bra anledning till att inte sitta vid datorn. I söndags opererades min blindtarm bort. Jag kände en smärta i magen i fredags och på söndagen blev det värre. Smärtan låg på höger sida i min mage och det är just där blindtarmen sitter. Så vi åkte till "after hours" istället för akuten, för då får man träffa en läkare relativt snabbt. Hon klämde och tryckte på min mage och kom ganska snabbt fram till att det kan vara blindtarmen som blivit infekterad och bör opereras bort. Hon skickar mig till kirurgteamet och där tar de blodprov. Visar sig i mitt blod att något är infekterat och läkarna där är helt säkra på att det är blindtarmen. Så vid tio på kvällen på söndagen låg jag på operationsbordet och det skars i mig. USUCUCHCHUCUCHCUCHC. Blääääääääääääää
 
Idag är det fredag och jag mår så mycket bättre! Jag kan gå på promenader (ganska långtsamt och inte så långa) men det går! Och jag kan gå på toa själv, WIHOO. De första dagarna var någon tvungen att följa med mig för att jag tenderade att svimma när jag ställde mig upp, lol. Låg blodtryckt. Inte lätt att vara lång. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Middag och så

Sitter i skrivande stund och lyssnar på en podcast. Floki ligger under skrivbordet och tuggar på mina tår. Måste hela tiden säga åt henne - hon är så olydig! Det är minsann inte lätt att uppfostra en valp. Men hon har i grunden en bra natur, så jag tror att om vi bara ägnar ännu mer tid åt att uppfostra henne, så kommer hon bli världens bästa hund!  Stubby (vår andra hund) är så otroligt fin så vi kan inte misslyckas. 
 
Igår åkte vi till stan för att äta lite middag. Vi mötte upp två av våra vänner och hamnade på "The Tasting Room" på Courtnay Place. Riktigt bra mat måste jag säga faktiskt! Vi var där inte så länge dock utan åt upp maten och åkte sedan vidare till en kompis och hängde där ett tag. Det var en riktigt bra fredagskväll! 
En liten rolig sak hände dock. Jag besökte min gamla arbetsplats igårkväll på väg till restaurangen. Jag sa hej till alla och allt var frid och fröjd. Förutom att min gamla chef kollade på mig och sen gick iväg. Hon är också över 50 år gammal... Stelt. Jag menar, jag var ju inte en så bra arbetare att chefen kan bli skitförbannad för att man säger upp sig? I alla fall med tanke på att de visste att jag kollade runt för nya möjligheter hela tiden och att de var mina referenser... Hm.....
 
suddig bild men Liam och en kompis delade på en "Platter"
 
hade på mig en grå klänning igår! Slängde på mig en babyblå cardigan
Vardagen | | Kommentera |
Upp