It's ANZAC day!

Hej allihopa! Glad Anzac day, grattis mamma och Stubby på födelsedagen och trevlig onsdag! Jag sitter just nu och tittar halvt på Real Housewives, såklart! Jag ska alldeles strax fixa mig en liten macka och sen bege mig till jobbet. Det är halvdag idag för det är en typ av nationaldag idag. Firas både i Nya Zeeland och Australien idag, man hedrar de som dog i första världskriget 1914. Så det är en helgdag idag, men vi får inte ha öppet förrän klockan ett. Jätterandom tycker jag!! Klockan ett av alla tider på dygnet? Jaja, klaga ska jag inte göra, ganska skönt med sovmorgon :) 
 
För övrigt har hösten kommit hit! Vi har kyliga 5 till 10 gradiga mornar och varma dagar, uppåt mot 20 grader. Löven har börjat gulna och det är ganska fint! 
 
 
Vardagen | anzac, höst | | Kommentera |

korean food

Glad fredag! Det känns så skönt att ha lite tid över till annat. Hela mitt liv känns som om det går i full rulle non+stop, trots att jag egentligen inte gör någonting? Jag och Liam kommer visserligen hem ganska sent varje kväll, runt sju tiden, och sen ska det lagas middag och vips så är hela kvällen borta. Försöka klämma in lite tvättning också. 
 
Just nu sitter jag och halvt tittar på Gotham. Försöker kolla om hela serien. Jag vet att jag såg klart säsong 1 men nu minns jag ingenting så får börja om från början :)
 
Igår gick Liam och jag ut för att käka middag. Vi mötte upp två vänner på Newkor, en koreansk restaurang i centrala Wellington. Vi beställde in så mycket mat att personalen frågade om vi förstod hur mycket mat vi faktiskt beställde. Eeeh, just give us our food! Liam och en av kompisarna har en väldigt god apptit så jag var ganska säker på att vi skulle lyckas äta upp all mat ;)
 
 
Vardagen | food, koreansk, mat | | Kommentera |

stressnivån är hög

Hej! Det är kallt som satan nu, det verkar som om vi helt hoppade över hösten och gick direkt till vinter. Vi har haft stadiga 5 till 10 grader i två dagar nu, vindbyar uppåt 40 m/s. Mycket regn har vi haft också, grejt...! 

Mitt liv är en aning stressigt just nu. Det renoveras mycket i huset och jag känner att jag inte hinner med mentalt. Tyvärr är de allra flesta beslut som tagits i samband med renoveringen inte mina och det har inte varit några kompromisser heller. Jag har suttit i baksätet ett litet tag och jag vet ärligt talat inte om jag tycker om det. Jag vill liksom inte bara hänga på, jag vill bestämma i mitt liv om ni förstår vad jag menar. 
Missförstå mig rätt nu, jag trivs för det mesta här borta i Nya Zeeland med Liam. Men hela grejen med att bo i hans hus, inte vårt hus, är faktiskt ganska jobbigt. Jag känner att jag inte kan ha en åsikt, det är ju inte mitt hus i slutändan. Så att när man kommer hem efter en pissdag på jobbet och hela huset ser ut som en byggarbetsplats, då blir man ganska trött/stressad/irriterad. Finner ingen ro någonstans..   

Nej men vilket tråkigt inlägg det blev. Men kände att jag behövde skriva av mig heh


Vardagen | | Kommentera |
Upp