It got worse!

Förkylningen är i full blomm och jag ligger just nu i sängen och känner mig halvt död. Jag fick hela paketet - täppt näsa, rinnig näsa, öm hals, ingen röst, huvudvärk. Tur att det finns mediciner, elller hur!? 
 
Trots att jag mår som jag mår ska jag försöka att packa lite. Det är inte långt kvar förrän vi åker på semester i tre veckor och det är en hel del saker som ska göras. Vi msåte se till så att vi har alla papper, att alla kläder är rena osv. Vi måste också försöka lista ut vad vi ska göra med hunden. Vi har två inneboende här som ska vakta huset medan vi är borta och de har faktiskt en egen hund också. Det har dock uppstått en del konflikter på sista tiden så att vi känner att det kanske inte är så bra att lämna Stubby i deras händer. Vi får se. Allt för Stubbys välmående. ♥
 
Härom dagen gick jag och Liam på en promenad. Vi tog med oss hundarna och njöt av solskenet. Det är typ det enda jag gör på mina lediga dagar, det är att gå på promenad. Förhoppningsvis kommer jag iväg på en idag men om man utgår efter hur jag mår just nu så är det inte så troligt.. 
 
tog kort på ett par fiskmåsar under promenaden. tyckte det blev en cool bild 
 
Vardagen | | Kommentera |

I got a cold!

För två, tre veckor sedan åkte jag på en rejäl förkylning. Och nu, en vecka innan semestern åker jag på ytterligare en förkylning?! Jag kände i förrgår att mitt huvud var tungt och att magen var orolig. När jag kom hem efter jobber låg jag bara i sängen och vilade. Vaknade igår och allt kände as bra! Men på kvällen kom den och nu mår jag som jag mår. Jaja, hellre nu än under semestern!  


Ikväll ska vi ut med några vänner men jag ska ta det lugnt. Dricka vatten osv, hah. 


Allmänt | | Kommentera |

Cute key chain!

Jag trodde inte att det var möjligt för mig att tappa bort nycklar. Under alla dessa år då jag har haft tillgång till husnycklar osv har jag aldrig tappat bort dem. Jag har haft min lilla Diddl-nyckelring med ett fint "E" på sedan jag var tio år, typ. När jag flyttade till NZ bad jag till och med mamma att skicka över min nyckelring. Hon gjorde det och rätt var det är så tappar jag bort mina nycklar, MED MIN FINA DIDDL PÅ. Jag är faktiskt förstörd. Så nu har jag varit på jakt efter lika söta nyckelringar och jag hittade en som jag beställde hem. Betalade 12 kronor för det här så det var ju vara fula kopior från Kina eller något. Men vi håller tummarna att nyckelringen är lika fin som på bilden! 
 
 
Prylar/Kläder | | Kommentera |
Upp