Emma K. Bergstrom

Let the weekend begin!
Helg idag! Så kul! Även om jag fortfarande bara väntar på att få börja jobba och jag egentligen har "ledigt" hela veckan just nu så känns det så kul att helgen äntligen är här igen. Folk är lediga och är mer villiga på att hitta på saker. Åh jag bara älskar det!
 
Veckan har flytit på as fort. Jag var på jakt efter en bil som jag budade på, på Trademe. Jag satte ett lågt bud sen åkte jag och Liam och tog en titt på bilen. Tur det eftersom bilen var piss! Så skönt att jag blev utbudad. Bilen luktade gammal tant och motor var otroligt trög. Den kändes inte rätt. Så jakten fortsätter! Det är tur att vi har massa bilar i hushållet så det är ingen stress. Jösses, snart börjar jag ju jobba! Bara en vecka kvar. Så mycket att göra. Läskigt. 
 
Dagen har varit så bra. Liams syster Siân kom hit vid tio tiden sen drog vi in till Wellington. Vi skulle till ett cafe som heter Ekor Bookshop & Cafe. Det är ett skandinaviskt cafe, är i Wellington! Vi hade ingen aning så det var så kul att åka dit! De hade ett litet event där de sålde skandivansika bakverk, men jag kan inte precis påstå att de var så bra, bakverken alltså. Vi fikade hur länge som helst och vi köpte TURE BLÅSER BORT, ni vet boken? Jag växte upp med den boken. Den är så bra! Åh, det var ett så bra fikeri. De hade alla sorts böcker. Camilla Läckberg, ASTRID LINDGREN I MASSOR, Stieg Larsson (fast alla bokaffärer säljer ju honom, men ädnå). Super kul!! De sålde Ramlösa också. Jag dog. 
 
 
 
 
 
 
Scorching Bay
Äntligen har våren kommit! Det har varit skinade 20 grader idag och knappt någon vind - ÄNTLIGEN! Och det har varit helgdag idag så vi har kunnat spendera detta underbara väder med en massa sällskap!
Jag och Liam började morgonen med att åka till The Little Waffle Shop i Wellington. Vi köpte en varsin våffla, men personalen gjorde fel våffla till mig så de gjorde en till fast rätt den här gången. Så vi fick tre våfflor för priset av två, naaajs. Våfflorna var ganska goda. Det var ju inte precis belgiska våfflor men men!
 
Efter det åkte vi till Scorching Bay för att äta lunch på Scorch-O-Rama. Maten är sisådär, utsikten är awesome och deras milkshakes är att dö för! Vi fick vänta på tok för länge på vår mat (i nästan en timme tror vi att vi kom upp i) innan maten kom, men jag tyckte ändå att dagen var as bra. Solen sken, gott sällskap. Vad mer kan man vilja ha?
 
Nu sitter jag själv i vårt sovrum och scrollar runt på datorn. Så skönt. Det är bara jag och Liam hemma och det är alldeles tyst och lugnt. ♥
 
milkshake med banan, hokey pokey och chokladflingor. så. god.
 
liam blev frussen av små vårvindar så han fick låna sofias scarf för att värma sig
 
 
PLUM
Jag sitter just nu på golvet i sovrummet med Sofia på vår säng och Stubby bredvid mig. Sofia fixar en massa visumpapper. De har lika saker kvar att fixa, men det ska nog vara klart snart! Sofia och Tom köpte ockås en bil igår! En Honda Fit som vi döpte till Skippy. Jag är kär i deras bil. Vill också ha en söt liten bil. Älskar den, verkligen. Jag kan inte uttrycka mig tillräckligt hur avundsjuk jag är på deras Skippy! Men glad för deras skull också!! 
 
Igår tog jag Liams bil och åkte in till Wellington. Jag skulle träffa min arbetsgivare för att skriva på kontrakten inför min anställning! Det gick bra. Börjar den åttonde november, jobbar tisdag till fredag 8 - 18. Helt ok tider. Tyvärr är det rusningstrafik de tiderna, MEN jag får lämna hålan Wainuiomata och se "stor"staden. Jag tror att det här blir bra, jag slipper ju vara hemma hela tiden. 
 
Efter att jag skrev på papperna bestämde jag mig för att unna mig en lunch på ett café på Cuba Street, Plum! Jag älskar det stället, definivt mitt favvocafé i Wellington. Så jag satt på uteserveringen, lät solen värma ansiktet och smuttade på en kopp kaffe också. Jag måste säga att det var ganska skönt att vara själv på caféet. Att jag behövde vara nöjd med mig själv som sällskap. Det var behövligt. Jag har varit själv hipp som happ här i Wellington, men då har det varit själv i huset - vilket suger! Nu var jag på ett eget äventyr, helt själv! :)