Oh my hate is gone, it won't be back for more

Bara för att man är ledig idag så ska det vara tråkigt väder i Stockholm. Det har varit mörkt hela dagen och småduggat emellan åt. Det är väl det enda negativa med den här dagen! Jag har ägnat än så länge dagen åt matte och även en lunchpaus borta i Sundyberg. Jag och Patrik åkte dit för att hälsa på Sofia på hennes jobb och vi tajmade in med hennes lunchrast så det var hur bra som helst! Åt en jätte god hamburgare med bacon, ägg och ost på. Jag dog lite. Och vi fick hur mycket pommes frites som helst! Jag åt nästan mer än Patrik och Sofia påpekade några gånger att jag åt mer än henne, vilket hon tyckte var ovanligt. Så nu har jag typ ångest för att jag åt så mycket (enligt de två). Tänkte att det är väl dags att ta tag i träningen igen, på riktigt! Det är sjukt segt att om jag är sjuk i en vecka tar det mig två till tre månader innan jag börjar träna igen. 
 
@Hamburgar Prinsen i Sundyberg.
Vardagen | | Kommentera |

Kom ihåg

You don't have to accept things you're not okay with. 
Quotes | | Kommentera |

En lång vila

Hallå hallå! Det var ett tag sedan som jag skrev något. Jag försöker lista ut vad jag har gjort de senaste elva dagarna och tja, det enda jag har gjort är att jobba. Jag ska satsa mycket nu på att tjäna en hel del pengar eftersom jag och Sofia åker till Nya Zeeland den 27 oktober. Vi bokade den här resan i början av den här veckan och det ska bli sååååååå kul! Vi ska skaffa ett varsitt arbetsvisum och bara vara "down under" ett bra tag. Vi köpte nämligen en enkelbiljett till Auckland och framtiden får utvisa vart i Nya Zeeland vi kommer hamna. Sofia föreslog att vi skulle köpa en varsin cykel och bara cykla lite. När vi till slut skulle komma fram till en vägkorsning skulle vi singla slant om vilket håll vi skulle cykla. Och när Sofia föreslog detta tänkte jag - ja varför inte? I Nya Zeeland ska vi göra exakt vad vi känner för att göra! 
 
På tal om ingenting - i helgen har jag varit ledig. Så skönt! Jag tog ett dubbelpass i fredags och var helt slut efter dock. Trots detta åkte jag till söder för att träffa några kompisar. Det var jätte kul och kom hem alldeles för sent för min smak på natten. Vaknade också upp förkyld.. 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp