Emma K. Bergstrom

When the shoe fits

Min kompis Madeleine skickade den här bilden och sa att hon tänkte på mig när hon såg den. Jag kände mig ganska träffad då. ;) Jag brukar vara lite små grinig i trafiken och blir så arg när människor inte blinkar vart dom ska!

"We can sit in a library and yet visit all corners of the world"
Snart är det heeeeeelg!  Det känns så skönt. Jag känner att jag förtjänar det efter den här riktigt "jobbiga" veckan, hah. Igår hade jag en lektion, idag friluftsdag och imorgon är jag ledig. Helt OK om ni frågar mig. 
 
Just nu sitter jag och gottar mig med godis och ger mig en klapp på axeln för att jag simmat ikväll. Det blev en 45minutare. Jag känner att jag inte tänker träna något mer denna vecka. Fyra dagar i rad räcker liksom. 
 
Ska sätta igång Fairy Tail för jag får typ inte se säsong två av The Walking Dead för mamma vill komma i kapp -.-'
The Walking Dead
 
För några månader sen fick jag ett SMS av min kompis Oskar där det stod "Du måste pröva på att spela The Walking Dead". Han lyckades övertala mig med bara det där och jag tillbringade några kvällar hemma hos honom och spelade spelet. Jag blev fast. Spelet var så välgjort och storyn var grym. När jag klarade spelet visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med mig själv (åh gud vad patetiskt det låter). Oskar sa att ett nytt spel ska släppas i år, vilket gjorde mig väldigt glad. Men jag kunde ändå inte släppa The Walking Dead helt. Så vad gör jag? Jag börjar följa serien istället. 
 
Jag har precis sett klart den första säsongen som består av sex avsnitt, något som jag vet att Oskar nämnt förut men jag hade helt glömt bort. Jag har suttit som fastklistrad framför serien och helt plötsligt så var första säsongen slut. Hur gick det till? Nu är i alla fall första säsongen slut för min del  och det är dags att kolla på nästa säsong, haha. 
 
Men jag rekommenderar verkligen den här serien för alla som gillar blod, våld, spänning, skräck, nervkittlande serien. Man kan nästan förstå vad den handlar om; döda människor som är uppe och går. Vi kallar dom för zombies ;) Man får följa Rick och hans familj och vänner när de gör vad de kan för att överleva och övervinna människans undergång.