Emma K. Bergstrom

Förseningar

Hej! Sitter just nu på tågstationen och lyssnar på Stromae. Har inte hört hans musik på ett bra tag så det är ganska najs. Han gör bra musik, den saken är klar. 


Jag är på väg in till stan för att fixa mina naglar. Sen är det jobb som gäller! Bussen var dock 15 minuter sen idag så jag missade mitt tåg!! Nästa tåg går en halvtimme senare! Klockan är inte ens 10 och ändå går tågen in till stan så sällan. SJUKT! Jag ringde jobbet och förklarade situationen (kommer bli sen till nagelsalongen som resulterar i att jag kommer bli sen till jobbet). De sa att det var ok. Skuldkänslor har man dock..  :( 

Köpte en kaffe i väntandet. Äckligt som satan var det 

Händig är man väl inte
Ledig idag och det är så skönt! Jag har som vanligt gjort lite hushållssysslor - badat hunden, tvättat, städat osv. Jag bestämde mig också för att ge mig på att tända brasan. Jag gjorde allt som Liam sagt åt mig att göra, men ändå ville det inte riktigt fungera. Jag har ingen aning om hur man hugger ved. Jag vet, det är jättepinsamt men det är så det är.Så jag har inte tillräckligt små träibitar att få elden tillräckligt varm eller vad det nu var man skulle göra. Jag har suttit vid den där elden i mer än en timme nu och försökt få igång den. Den kämpar och jag kämpar. Vi kämpar tillsammans. Tur att det är 15 grader i huset, så det är bara att klä på sig varmt. ;)
 
Lite goda nyhter också är att vi har fått två inneboende! De har skrivit på kontraktet så de flyttar in den elfte juni. Det är ett par som också har en hund! En treårig husky. Så söt. De kom förbi med hunden häromdagen så vi kunde se om hundarna kommer överens, vilket de gjorde. Det var så sött. Det här kommer bli bra, i alla fall ekonomiskt ett tag. Så det är bra. :)
 
 
Kylig dag
Äntligen börjar veckan gå mot sitt slut! Jag är ledig idag och jag ska verkligen försöka att koppla av så mycket jag kan. Jag har haft det lite jobbigt den sista tiden. Jag har stressat upp mig själv så otroligt mycket att vissa gånger har jag fysiskt inte fungerat, kroppen har bara lagt av. Så idag ska jag göra en liten, liten lista av vad jag behöver göra och sen bara vara ett tag. Sofia och jag ska träffas om en timme för en kopp kaffe. Jag tror att jag verkligen behöver det - lite fikatid med bästis. 
 
Annars är det ganska kallt idag. 15 grader ska det vara idag, men just nu är det nog bara 10. 13 grader har jag i huset, så frussen är jag. Känner dock att det är onödigt att tända brasan just nu eftersom jag ska åka iväg alldeles strax. 
 
och juste, hon fixade mina naglar gratis igår