Emma K. Bergstrom

Send me on my way
 
Rusted Root

I just detta ögonblick är jag riktigt glad! Ni vet sådär glad så man inte kan sluta le och lyssnar på riktiga tagga låtar på högsta voluym? Den glädjen som känns främmande men ändå så bekant när den kommer? Den glädjen som gör en så glad att man vet inte vad man ska göra av sig själv? Jaaaaaaaaaa, den glädjen! Varför är jag så glad för då? Jo, finns många anledningar - drack asgoda drinkar på Fridays igår, hade det kul på jobbet, såg en as bra serie och så fick jag ett mail från WWOOF. Jag och Sofia skrev till en värdfamilj för några dagar sedan i hopp om att de skulle kunna tänka sig att låta oss bo och jobba hos de i november. And yeah, they want us, HOLLAAAA! Så nu kommer folk få svar när de frågar vad vi ska göra efter en vecka i Auckland. Vi kommer glatt svara att vi kommer spendera tid på en gård där det bor fyra hundar, en katt, en häst och 260 KOR (!!!!). Så jävla taggad! Och juste, gården ligger gåavstånd från en liten (höh) vik som heter Bay of Plenty.
 
 explore central north island
Another day

Sitter just nu på busshållsplatsen och i väntan på bussen tänkte jag att jag kunde kika in för att säga "hej". Så HEJ! Jag har varit ledig idag och njutit för fulla bullar. Började med att skjutsa min syster till jobbet vid fem imorse och åkte sen hem och sov till halv elva. Vaknade dock två gånger pga kramp i vaden! Jag har känt ett obehag i vaden sedan dess så dagen har inte varit hel smärtfri. Förutom vaden är jag lite smått irriterad. Förhoppningsvis gör ett gympass susen och får mig på bra igen. Ska lätt belöna mig själv efter träningspasset med ett bad. 

Annars händer inte så mycket. Jag och Sofia hörde av oss igår till några värdar som vi skulle kunna tänka oss att bo hos och jobba för i Nya Zeeland. Vi får se om de nappar. Imorgon är det 90 dagar tills vi åker! Aaaah Vad tiden har gått fort! Vi bokade den här redan i februari - that shit's cray. 
Innan vi åker iväg har vi faktiskt två resor planerade - en liten 23 timmarskryssning i augusti och även en toppen weekendresa i Köpenhamn! Ser fram emot att leva lite innan man drar. ;) 
Wed-nes-day
le me
 
Halli hallå. Här sitter jag och småfixar lite grejer inför Nya Zeeland. Har även läst på lite på ryggskott eftersom att jag fick precis beskedet av Sofia att hon har fått det, stackarn.. Hoppas hon tar till sig av råden jag givit henne, då blir hon nog bra på nolltid #läkarenEmma. 
Vad mer då? Tja, mitt liv rullar på som det alltid gör. Jag är på jobbet som vanligt, är i gång med träningen även om det går ganska trögt och är fortfarande en inre kamp varje dag att ta sig dit och mamma, pappa och hund är hemma så nu pussar jag en massa på vovven. Juste, jag är även uppe i dag fyra utan socker (alltså då socker som i godis, bakelser, O'boy, läsk osv). Jag kände att jag var inne i ett stort beroende. Jag åt något sött VARJE DAG, flera gånger varje dag. Började bli rädd för att jag skulle skapa mig själv någon form av diabetes och få en massa hål i tänderna så i söndags sa jag nej! Än så länge går det ganska bra. Jag har ett stort behov av att äta något gottit både igår och i förrgår men idag var det betydligt lättare. Jag längtar bara tills en vecka har gått, då borde allt sötsug vara som bortblåst!
Förutom dessa grejer funderar jag på att gå till frissan igen. Den här gången klippa håret kortare så att det inte nuddar axlarna och även slinga/färga håret ljusare. Som man kan se på bilden har jag en vit större slinga i håret och den vill jag inte ha där. Har tappat färgen där, så det är mitt "naturliga" hårfärg. Suck. TUR att det finns massa kemikalier där ute i världen som kan fixa dessa hårproblem.