Alice Through The Looking Glass

Jag hade nästan helt glömt bort att en ny film om Alice Kingsleihgh kommit ut. Hur många år sedan är det sen första filmen kom ut? Två? Tre? Jag minns inte, MEN jag minns att jag egentligen inte var så jätteimponerad av den filmen. Jag har ju spelat så mycket spel om just Alice i Underlandet och jag har kommit fram till att det måste vara "psycho" för att jag ska uppskatta det, haha. För kom igen, hon är ju mentalt sjuk? Ni borde testa att spela "Alice in Wonderland - Madness Returns". Sjukt bra spel, helt flippat! 
 
I alla fall, igår tog jag mig in till stora staden för att se Alice i Spegellandet. Madde och Nicole skulle se den så jag bjöd med mig själv. Jag är faktiskt förvånad över hur bra filmen var! Filmen innehöll mycket skämt som jag tyckte var roliga och Alice får tag i en mojäng som hjälper henne att resa i tiden, vilket gjorde att man fick se mycket av Underlandet från förr. Det var jätteintressant att se faktiskt. Att få se prinsessorna Mirana och eh, The Red Queen (minns ej vad hon hette, hon med stort huvud) vara barn och faktiskt vara syskon. De har ju brytt sig om varandra en gång i tiden. :) Den här filmen var bra. Det fanns en bra mix mellan allvar och skratt och den är såklart betydligt bättre gjord än den första filmen när det kommer till CGI effekter osv. Men jag kan ändå känna att nu har jag sett den här filmen så jag behöver inte se den igen. :) 
 
 
 
 
Tankar | | Kommentera |

Mitt liv flyter på

Här har det stått tomt i några dagar. Tiden har flygit förbi så jädrans fort att jag inte förstod hur länge sedan det var jag satt här. Inte mycket alls har hänt sedan sist. Jag åkte som sagt till Läkarhuset på Hötorget och tog bort två leverfläckar. Idag var det dags att ta bort stygnen efter detta "ingrepp". Fyra stygn blev det totalt som skulle bort och sjuksköterskan som tog bort de idag sa att de såg ut att ha läkt riktigt bra. Tur det. Hade varit ganska jobbigt med komplikationer eller dylikt för något så litet. 
 
Jag har också fått min första lön sedan oktober! Riktigt kul! Gjorde mig ett litet glädjeskutt av att se pengar komma in på kontot och inte det motsatta :) Nu när jag har en del pengar igen vill jag bara spendera allt på kläder och dylikt men jag försöker verkligen låta bli - jag måste ha pengar för att ens få komma in i NZ i september :p 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Lately

Okej, så den här veckan har flugit iväg lika fort som den kom - tack och lov! Jag har jobbat en hel del i veckan faktiskt, kom upp i fem pass. Det gör mig faktiskt ganska glad ändå. Jag kom ju tillbaka till Sverige med ganska mycket ångest, jag trodde att jag skulle jobba typ ett pass i månaden ända fram till midsommar. Det har dock inte blivit så, jag har nog jobbat fem pass i veckan ända sedan jag kom hem. CASH IS KING! Visserligen har jag upptäckt att jag har totalt åtta dagar ledig under hela sommaren (juli och augusti) varav inga är standard två-dagar-i-rad. Det känns jättetungt men jag får lösa det på något sätt. Jag kommer gå under om jag ska jobba så mycket.. 
 
Förutom att jobba har jag tagit bort två leverfläckar. Jag gick till Läkarhuset på Hötorget, jag har gått dit förut och jag har varit nöjd med dem. Den här gången måste jag säga att jag inte var lika nöjd dock.. Läkaren kollade knappt på leverfläckarna som jag ville ta bort, en av dem hade en svart fläck i sig! Men vi kom fram till att ta bort en som skaver där BH-bandet går och DÅ ser han den här leverfläcken som jag pratat om att jag han borde ta bort. DÅ inser han att den borde tas bort. Han var en sådan läkare som kanske har jobbat för länge (han var garanterat över 65 år, haltade in till och med) och inte var så glad på livet längre. Tur att sjuksköterskan var grym! Hon var så trevlig och go, gjorde mig jätteglad. Annars gick det nog bra att ta bort leverfläckarna. Fyra stygn blev det. :) 
 
Jag har tränat lite, invidge mina nya skor som jag köpte för en vecka sen. Vilken skillnad det är på att ha riktiga skor och inte. Mina förra var upp mot fem år gamla och skor är ju en förbrukningsvara, så dä va näjz. 
I fredags gick vi ut och dansa och avslutade kvällen på BK. I det stora hela har jag haft en bra vecka, wiho!
 
 
 
 
 
Vardagen | | Kommentera |
Upp