Hello

Hej! Ett tag nu sedan jag tog mig tid att skriva lite. Jag tycker ju att det kan vara ganska kul att få skriva lite om min dag osv, speciellt för mig själv om 5 år - att kunna gå tillbaka och kolla vad jag hade för mig. :) 


Jag sitter just nu på ett cafe i centrala Wellington. Jag börjar inte förrän klockan tio men jag har varit här sedan åtta imorse. Jag och liam samåker så mycket vi kan nu för tiden. Vi sparar massa tid på det och framför allt pengar. Jag måste ändå plugga så det passar mig bra att jag har några timmar innan jobbet att göra det. Det vi studerar just nu är vetenskaplig metod och jösses vad tråkigt det är!!! Vi gjorde det här när jag läste turism och fyfan, jättetråkigt att läsa. Boken är ett jättebra hjälpmedel om du ska göra en undersökning, defintivt, men att bara läsa den här boken  rakt upp och ner och ha en tenta på den känns väldigt jobbigt. Men jag kämpar på! 

Livet här borta går relativt bra. Jag och liam är bra, jag trivs i Wainui faktiskt. Det är väldigt vackert här och alla promenader jag kan ta med hundarna är wiiihoo. Jag har börjat lägga till mina "toucher " i huset och även om det är jobbigt med inneboende så funkar det just nu. De betalar hyran och det behövs faktiskt. Jag jobbar inte lika mycket längre och det märks på min lön, Heh. 


Vardagen | | Kommentera |

A bit absent

Hallihallå. Idag är det tisdag och jag ska strax bege mig till jobbet. Det blir en kort dag idag vilket är väldigt skönt. Jag har jobbat hela helgen och även om det suger att jobba heeeeela helgen, så gick det förvånads bra och framför allt fort! Söndagar är korta dagar generellt - 10 till 16 har vi öppet, så dagen flyger förbi! 
 
Den sensate veckan har jag inte haft så mycket för mig. En kompis till mig hängde hos oss i lördags. Vi satt i spapoolen i flera timmar, drack vin och cider ochs en kollade vi på TV. En väldigt low-key kväll men det var väl behövligt. På lördag verkar det som om vi ska på hemmafest och det gör mig faktiskt väldigt taggad!! 
Igår satt jag och klickade runt på NA-KD. Jag hittade en hel del grejer som jag vill beställa och det blev faktiskt inte så väldans dyrt. DOCK måste jag vänta till nästa vecka då vi får lön, hah. 
 
häromdagen försökte vi fånga en fin bild på hunden och solnedgången.
Allmänt | | Kommentera |

Keep smiling, keep shining

Solen lyser och himlen är blå. Vad det är skönt att leva då! Sjunger lite glada sommarlåtar idag. Vi har 20 grader i Wellington och klockan är bara elva på förmiddagen. Vi kanske till och med får varmare grader idag! Jag ska i alla fall sitta ute och plugga idag. Jag har ytterligare en tenta på söndag och sen är det dags för nästa delmoment. Jag ansökte om att få plugga distans för att jag var uttråkad, jag behövde något som utmanade mig. Missförstå mig inte - att jobba i butik och att hantera kunder har sina utmaningar, defintivt, men det är inte så mycket utmaning för "hjärngympan". 
 
Så det är ungefär det dagen har att erbjuda - studier och sol! Imorgon är jag tillbaka på jobbet och kommer jobba hela helgen faktikst. Lite tråkigt, men ibland blir det så. 
 
vart tog ögonbrynen vägen!?
Vardagen | | Kommentera |
Upp