It's Britney, brunch! och andra roligheter

Äntligen sitter jag framför min dator igen! Livet har verkligen varit i full rulle. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men jag har gått på hur många sociala event som helst och alla event har faktiskt varit väldigt roliga! Jag har dock nog sagt "ja" till lite väl många event och nu är jag helt slutkörd!
 
I skrivande stund sitter jag, som sagt, vid datorn och har druckit en kopp te. Middagen är snart redo att ätas och jag är väldigt exalterad över det. Vi har gjort en "slow cook" måltid, jag antar att det kallas gryta eller dylikt? I alla fall, vi la nötkött i vår "slow cooker" (ingen aning om vad det heter på svenska) tillsammans med svamp och potatis och nu har de legat i slow cookern i 8 timmar. Det kommer nog bli hur gott som helst!
Varken Liam eller jag har legat på den lata sidan denna vackra måndag. Idag har varit en heldag här borta, så vi var lediga idag. Men i alla fall, började morgonen med att lägga i ingredienserna i slow cookern och sedan gick vi på en timmes promenad med hunden. Det var väldigt skönt och lugnt. När vi kom hem igen började jag storstäda hela huset medan Liam jobbade i vår skåpbil. Vi har inte arbetat på skåpbilen på ett bra tag nu då varje helg har varit fullbokad med event, jösses. Den här helgen var inte ett undantag på event heller...
 
Började i torsdags med mingel på jobbet, följt av NZ Artshow Gala night. Det var roligt. Gratis drinkar och mat och hur mycket konst som helst. Tyvärr är allt för dyrt enligt mig så jag köpte ingen konst. Jag kände att jag inte hade 6000kr liggandes som jga kunde lägga på konsten. Men som sagt, trevligt hade vi!
 
Lördagen spenderades i Wellington city. En kompis till mig hade arrangerat en pubrunda för att fira hans födesledag. Vi skulle närmare sagt gå till 12 pubar - starttid klockan 12. Också ett väldigt roligt event och både Liam och jag mådde bra i slutet av rundan. Vi hade helt enkelt planerat hur mycket alkohol skulle konsumeras så man inte var helt borta, hehe. 
Vi var hemma vid 22-tiden och somnade så fort vi kom hem. Igår (söndag) var det bara att gå upp tidigt igen och åka iväg till en Spicy Food Festival som vi hade köpt biljetter till. Vilket skämt det var. Eventet hade marknadsfört att vara ett Spicy Food event, men de hade bara 3 matställen där som faktiskt sålde kryddstark mat. Epic fail! 
Så det var ytterligare en heldagsutflykt så idag var vi äntligen hemma hela dagen!
 
En annan rolig sak jag gjorde för några helger sedan var att gå på ett Britney Spears temat brunch! Eventet hette Its Britney brunch och det var så roligt. Det spelades Britney Spears musik hela tiden och det var quiz och bingo. Väldigt, väldigt roligt!