Linköping

 
HELGEN SPENDERADES I LINKÖPING! Jag, Patrik och Sofia hoppa in i Sofias bil tidigt i lördags morse och började åka söderut. Ingen av oss kommer lämna Stockholm i sommar så vi ville bara bort ett tag. Göteborg låg alldeles för långt bort för bara en natt och Uppsala var för nära. Då blev det lite ole dole doff och vips - Linköping blev det! Vi upptäckte att i Linköping finns det ett Prison Island. Det är lite som Fångarna på fortet. Man är ett lag och går in i en cell/rum tillsammans. Det går sedan ut på att laget ska samarbeta för att klara uppgifterna. Alla rum har olika svårighetsgrader och kräver olika egenskaper, såsom fysik, teknik eller taktik. Det var såååå kul! 
 
När vi spelat Prison Island åkte vi till hotellet och tog en tupplur. När kvällen närmade sig begav vi oss i Linköpingsnatten och fan vad kul det var! :D Så nöjd över helgen. Synd bara att den var så kort.. 
Allmänt | | Kommentera |

Haven't done much

Cirka en vecka sedan jag skrev sist. Jag har som vanligt inte gjort så mycket. Allt som rör OKQ8 har tagit majoriteten av min tid och jag har tagit några extra pass för lite extra ching i kassan. Mitt fulla fokus är på nya Zeeland och att ha så mycket pengar jag kan komma över till resan. Det är dock ganska deprimerande att endast jobba, heeeeela tiden. Så jag har tagit tag i mitt tränande. Har nu fyllt på gymkortet och även varit där ocj tränat! Cyklat har jag gjort en del också, både hit och dit och tillbaka. Älskar att cykla! Bästa uppfinningen ever! 

Igår fyllde Sofia 21 år (grattis bestie!) och vi åkte ut till Ekerö för att fira henne. Sofias mamma har flyttat till ett jätte fint hus där ute med världens tomt! Åh, vill också flytta!! I alla fall, delar av Sofias släkt kom dit och så var det Patrik och jag. Det var sjukt trevligt och vi kom inte hem förrän vid midnatt inatt. Mycket god mat, tårta och trevligt sällskap. En jätte mysig kväll. Nu gör jag mig redo för, wait for it ..... - JOBBET!
Vardagen | | Kommentera |

Midsommar

midsommar 2014. kallt då också! älskar bilden!

Glad midsommardag! Jag mår riktigt bra idag faktiskt! Lite bakom flötet blev man igår, men det var en lagom mängd - skönt! Jag firade midsommar hos Patrik med Sofia, Matte och Stina. Fem stycken från vårt gäng var bortresta, så vi blev ett mindre gäng än vanligt. Men vi hade kul ändå! Vi spelade fem kamp, åt mat typ tre gånger och drack. Det blev en ganska tidig natt. Var hemma redan vid halv ett. Men man hade ju varit igång sedan 07 igår då jag jobbade under dagen och sen var jag hos Patrik vid halv fyra redan. Kände att åka hem vid tolv var en bra idé. :)
Vardagen | | Kommentera |
Upp