Problem med uppkoppling!

HEJ! Jag har varit väldigt MIA den senaste tiden. Ursäkten är ganska bra faktiskt - jag har inte kunnat ansluta mig till blogg.se. Varken på mobilen eller på datorn? Jag försökte kontakta kundtjänst men det gick ju som det gick. Fick inte ens något svar tillbaka - TACK!
 
Så vad har hänt då den senaste tiden? Jag har jobbat på som vanligt. Jag trivs väldigt bra! Min chef är väldigt rolig och kollegorna är hur hjälpsamma som helst. Vi har kul. Men efter en vecka är jag helt slut! Igår var ju min "fredag" så jag unnade mig med ost och kex och lite vin. Däckade sedan klockan elva. Behövde det, var alldeles för varmt att kunna somna annars. Vi har ju haft 28 grader i här långt in i natten. Fyfan 
 
I lördags hade vi också en fest här. Jag ville inte att en massa skulle komma över, men vi hade jävligt kul! Jag är glad att folk kom över. Gick till sängs klockan tio då jag skulle jobba på söndagen. Typiskt...!!
 
vi köpte nya skålar till hundarna!
 
och liam köpte en tobakspipa
Allmänt | | Kommentera |

girls unite!

God morgon! I vanlig ordning sitter jag på jobbet och dricker kaffe. Det känns som om det är den enda chans jag faktiskt har att bara vara och ta det lugnt. Allting har varit väldigt hektiskt den senaste tiden så det är väldigt skönt att jag har den här tiden innan jobbet att bara sitta. :) 

Hur är allt med er? Med mig är det bara bra! Vi höll ett personalmöte igår och det var ju det första personalmöte som jag någonsin lett så det var kul! Alla verkade engagerade och det kändes väldigt avslappnat. Tur det, finns ju inget värre än när man försöker tvinga på sig sin personal att slappna av och skratta. Tidigare personalmöte som jag gått på, på mitt tidigare jobb var så stela. Chefen sa åt oss att sitta på golvet (!!!) Medan hon stod upp framför oss. Som om vi var barn. Man har ju lärt sig att mycket som gjordes där borta ininte var speciellt lagligt... jaja, nog med prat om det! 

det här har jag på mig idag! woho


Vardagen | | Kommentera |

30 grader!

Hej och hemskt mycket hej! Söndag idag och jag har mått piss. Jag var ledig i fredags och igår. Så igår tog jag hundarna till stranden. Jag glömde hatt, solkräm, ätit mat innan och såklart hade jag inte druckit något vatten innan heller. Så när jag går där på stranden börjar jag känna mig lite sisådär, bestämde mig för att åka hem. Och då slog det mig - huvudvärken, illamåendet, problem med synen. Jag hade drabbats av värmeslag. Höll på och spy och ha mig. Usch. Nä värsta sättet att avsluta en bra dag på. Det var såklart 27 grader ute så allt var bara jobbigt. 
Jag tog mig dock till jobbet men det gick inte bra alls. Fyra timmar senare och jag behövde åka hem igen. Idag har vi också haft 30 grader här så inte kul!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp