Emma K. Bergstrom

Enjoy your coffee
20 årspresent som jag fick! 

Tjena tjena! Skönt med måndag igen, eller hur?! Fast kanske inte. Min måndag började i alla fall kl 05:30. Jag hade fått fem timmars sömn och jag jobbar inte bra med så få timmar. Behöver åtminstone åtta timmar, som ett litet barn. Anyhow, skolan började klockan 08 och vi hade tre föreläsningar idag. Tack och lov för att det är ljust ute på mornarna och att det finns kaffe, just sayin. 

Nu ligger jag helt slut efter ett gympass med Sofia. Vi körde ben och mage idag. Fröken vad trött jag är! 

Godnatt!
Ja hej hej
jag år 2009. Kände mig så cool med coca cola i ett vinglass och el classico på tv. Madde var fotografen, if you wanted to know

Phu, vilken helg! I fredags stod det "gästföreläsning" på schemat och eftersom gästföreläsningar är obligatoriska pallade hela klassen till föreläsningssalen. Efter drygt 10 minuter in i gästföreläsningen slås vi av det faktum att vi har varit på exakt samma gästföreläsning förut - en månad tidigare! Hur kan lärarna inte ha koll på vad vi redan lyssnat på och inte? Jag tycker synd om hon som höll i föreläsningen eftersom ALLA tappade intresset, vi hade ju redan hört det här tidigare. Ack ack. Jaja, planen efter detta var att jag och Malin skulle ta en fika på Petite France. Hah, jo tjena. Katarina bjöd med oss på AW på Amba och ja, vi drog dit. Det var piss roligt!!!!! Sånt härligt folk, bra musik, bra stämning. Ah, allt var så gött! Det bästa var att man var hemma igen klockan 23, scooore!
 
Gårdagen spenderades med jobb och det ska den här dagen också göras. Wäh.