Har en busy week framför mig!

 Tjena! Jag fick börja den här morgonen med att göra rent vid mina nya hål i öronen. Det har verkar ha blödigt väldigt mycket i natt (hur sover jag egentligen?) så började morgonen på detta vis. Duktigt som jag är gick jag och la mig vid 21:30 igår och lyckades därav gå upp kvart i åtta imorse. Jag har både hunnit det ena och det andra den här förmiddagen. Jag har nästan packat klart inför Lofsdalen! Om sex dagar åker vi upp. Det ska bli sjukt skönt att vara ifrån Stockholm ett litet tag. :) 
 
Den här veckan har jag ganska mycket att stå i. Matten är igång och jag ska se till att den första uppgiften blir klar den här veckan. Jag jobbar också varje kväll plus att torsdag till fredag är det Kick off med jobbet. Jag skulle egentligen varit ledig sen på fredagseftermiddagen men jag råkade tacka ja till att jobba då och kom på det lite väl sent att jag egentligen borde vara ledig då. Jag jobbar nämligen 25 timmar i helgen. Men som mitt motto är nu för tiden: cash is king!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

*ingen rubrik*

Hela den här veckan har bara flugit förbi. Till skillnad från hur mina veckor brukar se ut har jag faktiskt träffat folk den här veckan, halleljuah! I början av veckan träffade jag en gammal klasskompis från gymnasiet på en fika. Hon berättade om sitt äventyr i Ghana. Några dagar senare träffade jag Katarina, en kompis från högskolan. Vi tog igen allt som vi hade missat i varandras liv de senaste månaderna! Hon bor på andra sidan stan och liiiiiite längre till så att åka kommunalt till henne tar 2 timmar, typ. Men vi möttes på mitten vid t-c! Jag har saknat henne så mycket och det var så kul att träffa henne igen ♥
 
I fredags efter jobbet åkte jag till stan för att hänga med Patrik. Han skulle lämna tillbaka en tröja och vi gick runt lite i affärer också. När det började bli kväll fick Patrik för sig att han ville ta hål i öronen just då så vi började leta efter en frisör. Det finns förvånadsvärt få frisörer i Stockholm upptäckte vi! Vi bestämde oss att vi skulle ta hål i öronen igår (lördag) istället hos vår lokala frisör. Så för tillfället gav vi upp jakten och åkte hem till honom och såg på Frozen. Allt jag säger om den filmen är att den är överskattad. 
Så igår morse gick vi till frisören där Patrik tog hål i örat och jag tog även två hål till. Jag har velat ha tre hål i ena örat och två i andra huuuur länge som helst men jag har aldrig tagit mig i kragen och gått till frisören tidigare så jag är glad att Patrik drog med mig. Såklart tog vi en fika efter det - dööööööh
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Slarver

Jag är helt hooked på Storytel. Jag lyssnar just nu på Sagan om Ringen och det är ju så mycket som de inte har kunnat ha med i filmerna (i brist på plats) så det känns som att jag lyssnar på en helt ny berättelse! Jag hade ingen aning om att Frodo är över 50 år gammal när han ger sig ut för att förstöra Ringen. Det är faktiskt en detalj som de kunde ha med i filmerna (om de nu inte redan har det och jag har missat det, heh). 
 
Idag har jag varit på gymmet och brände lite kalorier. Jag åt sedan upp de där kalorierna igen på en lunch/fika-dejt med Emma! Hon har spenderat tre månader i Ghana så hon berättade lite om det. Hon sa att hon har läst en artikel efter att hon kom hem från Ghana att det inte alltid är det bästa att arbeta som volontärarbetare på barnhem. Hon måste ha glömt att hon och jag hade ett samtal om det innan hon åkte, men men! Hennes avsikter med volontärarbetet kom ju från ett gott ställe så det är okej! 
Nu när jag kom hem såg jag att jag har fått massa räkningar, bl.a. en påminnelse till en obetald räkning. Jag förstår inte hur jag kan ha blivit så slarvig med räkningarna!? Jag känner att jag inte har någon koll på någonting just nu. När jag gick i skolan (alltså, högskolan) hade jag stenkoll på allt. På vad som förväntades på mig, vad jag behövde göra och hur jag ska göra det. Nu har jag ingen koll alls. Jag vet aldrig vad jag har för planer under en vecka och jag glömmer bort saker som har planerats. Jag måste börja plugga igen så jag har lite koll på livet igen (förresten FYI, den obetalda räkningen var betald, det var bara tele2 som inte hade koll). 
 
 
Vardagen | | Kommentera |
Upp