Rubrik

Sitter på tåget på väg till Wellington med Agnes "En sån karl" i lurarna. Har rivit av mina naglar på grund av att jag är stressad. Morgonen var en mindre bra morgon. Behövde göra lunchlåda samtidigt som jag försökte städa rent i köket som såg ut som en jävla svinstia. Tomt med mat i kylskåpet. Liam åkte till jobbet och jag kom på att han har mitt bankkort. Helvete. Och jag som ska ut på middag idag efter jobbet, så nu måste han åka in på sin lunchrast för att ge mig bankkortet. Kanske har jag pengar på Nordeakortet? 53kr. Awesome. Alla mina besparingar är borta, har bara kvar pengar på kapitalkontot (som jag vägrar röra). Så river jag av en till nagel, på grund av stress. 

Tankar, Vardagen | | Kommentera |

Kakelfanskap

Igår, måndag, kom Liams föräldrar över för att hjälpa oss sätta kakel i köket. Vi har inte riktigt haft ett golv på ett bra tag så igår var det dags att fixa det. Liams föräldrar kom som sagt över och började hjälpa till. Allting gick jättebra, tills vi insåg att varje paket som vi hade köpt med kakel var olika mått. Så en låda kunde vara 398mm till att nästa var 400mm. I kakelvärlden (som jag precis utforskat) är det en väldigt stor skillnad och det skulle se skevt. Detta upptäckte vi när vi hade lagt 30-något. Det var bara att riva upp allt innan limmet lagt sig ordentligt. Affären där vi köpt allt ifrån kunde inte förse oss med kakel i samma storlek, ba sweeeeeet.. 
Idag åkte jag och Liam till affären som vi köpt kaklet från för att retunera allt, inkluderat allt limm som vi använt. Tjejen som hjälpte oss gav oss pengarna tillbaka för allt och hon sa att vi inte är de första som har haft det här problemet. Hm, dags att göra något åt det. 
Vi senare begav oss till en annan affär och lyckades beställa en massa kakel. Förhoppningsvis får vi kaklet nästa vecka!
 
köket kommer se ut något åt det här hållet :)
Vardagen | | Kommentera |

Valpar!

Tisdag idag och jag är så jävla trött. Den här helgen har varit intensiv. Jag jobbade hela dagen i lördags och åkte sedan vidare till Liams syster. Hon hade erbjudit mig hjälp att finslipa på mitt CV. Jag tycker att det ser riktigt bra ut nu. Har fått en liten självförtroendeboost! 
 
I söndags efter jobbet kom en del kompisar över för att äta lite fläsk! Jag tror att det var Tom och Liams idé att köpa en gris, alltså en vild gris som någon de kände hade jagat och skjutit. Så de köpte en 30kg gris som de sedan anställde någon att tillaga. Så på söndagen kom lite kompisar över för att hjälpa till att äta grisen.
 
Idag har jag kelat med några valpar. Såååå söta! Vil ha en till hund! Det var så mysigt.
 
 
 
 
 
 
'
Vardagen | | Kommentera |
Upp