Mycket roligheter under kort tid

Ny vecka, nya tag! Hej på er. Hoppas allt är bra med er. Med mig är livet görbra. Jag har tillbringat den här kvällen med Madeleine som har kommit hem efter 13 månader i USA (!!!!). Jag hade dock fått informationen om att Madde skulle komma tillbaka nu på onsdag (30 september) men hon var hemma redan den 16e september! Let me tell you..! 
 
Jo, en kompis till både mig och Madde hade sagt till oss att han hade fixat en överraskning till oss båda eftersom att vi ska till Nya Zeeland i ett år och det behövdes firas på något sätt. På grund av dålig kommunikation från vår väns sida kunde Sofia inte vara med på den här överraskningen då hon hade andra planer. Anyhow, den här överraskningen skulle infalla den 18 september efter jag hade slutat jobba. Jag gick till pendeltågstationen där vi hade bestämt att vi skulle träffas och jag var sjukt bitter. Jag ville absolut inte vara med om någon överraskning. Överraskningar är det värsta jag vet. De är bara roliga när jag själv planerar dem för någon annan. Jaja, där satt vi på pendeltåg stationen när någon tar mig på axeln och frågar; "Får man hänga med?". Jag vänder mig om och där står hon, livs levande i Sverige, Madeleine, min andra halva, a.k.a. Paul. Jag bara skrek och grät. Jag blev så glad!!! Sen dansade vi hela natten lång och jag har varit på tipptopp humör sen dess! :D 
Vi har gjort alla möjliga saker - varit ute på Helgö med Sofia och vovven Nebbo, vi tre har varit på inflyttningsfest hos Patrik, vi har sett The Maze Runner, gått på massa promenader, ätit godis, laddat upp inför kommande resor osv osv. Vi tre (jag, Sofia och Madde) åker ner till Danmark nu på söndag bara för att vi tre ska kunna hänga och ha lite kul utanför Stockholm! Jag är så sjukt taggad!! Jag har ju som roligast när jag är med de två, utan tvekan! Sen i oktober åker jag och Madde upp till Umeå en helg för att hänga med lite gamla vänner och sen är det bara en helg kvar innan jag och Sofia åker till Nya Zeeland. AH MA GAD 
 
currently...
Allmänt | | En kommentar |

Det där med att ha hund

Phu! Jag är helt slut! Jag och hunden var ute i över en timme såhär på kvällskvisten. Vi fick finsällskap av en kär vän och pudeln Nova. Ända sedan Nebbo (min hund) har varit valp har vi haft extremt svårt med hundmöten. Det är i stort sett ett omöjligt moment att erövra. Så fort han ser en hund sätter han fullt fokus på hunden. Han sätter sig sedan ner för att sedan lägga sig ner på marken och håller stenkoll på den mötande hunden. Jag har försökt med allt för att få honom att tycka att jag är mer intressant än den andra hunden. Men nu, tre år senare, bestämde jag mig för att nu ska han lära sig. Och min kära vän har själv en hund så hon hjälpte gärna till i träningen attt min hund ska bete sig. Och det gick jättebra idag! Det var såklart emellanåt så min hund tyckte att hundarna skulle leka istället för att bara gå på promenad, men köttbullarna jag hade med mig gjorde susen! Det är inte så att min hund är aggressiv utan han vill hellre leka med hunden än något annat. Jag vet också att han träffar alldeles för få hundar och det har blivit en "ond cirkel" eftersom jag får sådan ångest när det kommer hundar att jag undviker hundar när han egentligen borde få träffa några så att vi kan träna på just hundmöten. Jaja, idag har vi tagit ett steg åt rätt håll! 
 
nebbo som valp 2012
 
nebbo 2012. TASSARNA
Hund | hund, hundmöten, träning | | 4 kommentarer |

En av resorna som borde varit längre

Förra sommaren fick min syster för sig att hon absolut behövde lämna Sverige innan hennes sista år på gymnasiet började. Vi började då fundera och leta efter roliga resmål och kom fram till att det var dags för att se Berlin! Vi hade ju varit i Paris i början av sommaren och Elin hade även varit i London under våren. Jag hade heller aldrig sett Berlin så det var en jätte bra idé tyckte vi båda. Det tyckte Patrik också och vips så följde han också med! Hela grejen var ganska oplanerad. Vi bokade flyg och hotell bara någon/-ra dagar innan avfärd och ingen av oss hade egentligen koll på vad man skulle se och göra i Berlin. Om jag minns rätt så var vi bara där två nätter och tre dagar.
 
Men åh vad kul vi hade det! Vi hade dock grymt otur med klubbarna. Först hamnade vi på en klubb som hette Weekend. Där spelades det endast techno, något som vi sällan dansar till. Men vi gjorde det bästa utav situationen och dansade natten lång. Kvällen efter hade vi letat upp en klubb som hette Cookies som verkade vara hur bra som helst! Jag minns att jag var såååååå taggad på att få dansa på den klubben. Vi går då runt i Berlin och försöker hitta den här klubben och vad kommer vi till? En igenbommad dörr. Stängt. Dött. No music. Alltså. Okej, det var motstånd nummer ett. Men vi tar det chill och letar vidare till nästa klubb som ska vara i närheten. Då är det tydligen någon form av hotell som inte alls är en klubb? Irritationen börjar sakta men säkert uppstå, speciellt hos min syster. Men vi fortsätter vår färd och börjar gå mot ett håll där det tydligen ska finnas en annan klubb. Då hittar vi en klubb! Men det var någon privatfest och trots våra försök fick vi inte komma in.. Den kvällen slutade med vin på rummet, jippi..! 
I efterhand tycker jag att hela den kvällen är så rolig! Tidigare under kvällen hade Patrik lyckats spärra Elins bankkort då han skulle ta ut pengar åt henne. Detta pga att Elin gav honom fel kod. Allt gick fel den kvällen, haha! 
 
Nu när jag tittar på alla bilder från resan känner jag att vi verkligen måste åka dit igen! Jag tog alldeles för få bilder och jag kan erkänna att jag inte ens vet vad det är saker jag har sett i Berlin? Dålig turist. 
 
TV Tower, Berlin. Nära Alexanderplatz.
 
Berlin Cathedral, Cölln
 
En flod på väg mot Cölln, Berlin
 
Berlin är gjord av graffiti i stort sett
 
 
 
Framför Berlinmuren
 
Berlinmuren
 
Resor | Berlin, Resor | | 6 kommentarer |
Upp