28 september 2018

Morgonpromenad

Bilder

Smuttar på min andra kopp kaffe för dagen och kollar på nyheterna. Det är fredag förmiddag här borta i Nya Zeeland och jag har precis kommit hem från en långpromenad med hundarna. Det är 15 grader och skinande sol så nu är våren verkligen här! 
 
Dagen bjuder på lite trädgårdsarbete, tvätta osv. Ska bara hänga här hemma tills ikväll - då har jag ska nämligen till en kompis som ska laga middag åt oss! Mums!
 
 
 
 
 
 
 
 
God morgon! 😃 Det är lördag idag och jag sitter och smuttar på en kopp kaffe. En elektriker är i köket med Liam och de försöker få ugnen att fungera som det ska. Just nu kan vi inte använda kokplattorna och ugnen samtidigt för ugnen är helt enkelt för stark, den använder för mycket el helt enkelt. I alla fall, nu ska det förhoppningsvis fixats!
 
Så det har ju varit ett tag sedan jag skrev något här. Jag har egentligen inte gjort så mycket sedan sist. Det är september och våren har kommit. Jag jobbade i trädgården igår. Klippte gräset (det var en jävla katastrof), drog upp lite ogräs och brände huvudet. Det var 20 grader igår och jag var dum som inte hade en hatt på mig! Den nya zeeländska solen bränner en inom några minuter! 😒
 
såhär såg det ut i wainui igår