Försöker att vara positiv

Good morgon! Klockan närmar sig 9 på morgonen här borta och jag sitter i skrivande stund vid köksbordet och "jobbar". Jag hade en jättejobbig dag igår på jobbet, så bestämde att jag jobbar hemifrån idag. Det skulle jag nog säga att en av de (få) positiva resultat som vi fått av Covid-19 är att många arbetsplatser har blivit mer flexibla i deras sätt att arbeta. Innan pandemin var det inte lika självklart att man kunde ta sin laptop och jobba hemifrån om man föredrog det. Jag tycker att det är så skönt att nu finns det möjlighet välja vart man vill jobba den dagen utan att någon ifrågasätter det. Det behövs verkligen. 
 
Nej men som jag sa, igår var en jobbig dag. Jag kände mig inte uppskattad på jobbet av en kollega och det förstörde hela dagen faktiskt. Det kändes som om min roll i företag inte var viktig och att jag, med det som jag gör, inte förtjänar extra fördelar osv. Jag vet att resten av mina kollegor uppskattar mig och vill inkludera mig i event, så jag vet inte varför jag lät den här kollegan förstöra min dag. Men det hände. Idag är jag på bättre humör och ska göra allt jag kan för att fortsätta vara på bra humör.
 
Förra fredagen var jag ledig så jag bestämde mig för att åka till Red Rocks i Owhiro Bay, Wellington för att besöka sälarna. Man går längst kusten i ungefär 50 minuter tills man kommer till, vad vi kallar, Devil's Gate. På andra sidan bor det en sälkoloni. Jag såg dock bara kanske tolv sälar. De andra sälarna var nog längre ner längst kusten eller kanske på en skön simtur. Det var så varmt den dagen och jag ångrade att jag tog med mig Stubby. Jag trodde att det skulle vara max 18 grader men det var nog mer 25 grader och vindstilla. Usch. Så på hemvägen stannade vi ganska ofta och lät Stubby gå ner i havet och svalka av sig lite. 
 
 
Devils Gate
 
En säl som ligger och solar